Yritysyhteistyö

Näkyvyyttä ja tunnettuutta opiskelijoiden keskuudessa

Olemme merkittävä osa Suomen suurinta ammattikorkeakoulua ja tarjoamme mahdollisuutta saada

näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa monin eri mahdollisuuksin. Meidän kauttamme yrityksenne voi tuoda itseään esiin mm. haalarimainoksen, tapahtumayhteistyön, asiakasetujärjestelmän tai sosiaalisen median markkinoinnin muodossa. Jokaisen yhteistyökumppanin kanssa keskustellaan ja sovitaan aina yksilöllisesti tarpeeseen ja tilanteeseen sopiva yhteistyömuoto.

 After Work-tapahtumat

Järjestämme muutaman kerran vuodessa Metropolia Ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoille After Work-verkostoitumistilaisuuksia. Tilaisuuksissa työelämään ehtineet, Metropoliasta valmistuneet, tradenomit kertovat uratarinoitaan ja työelämävinkkejä.

 

After Workit ovat loistava tilaisuus yrityksille ja organisaatioille tavata tulevaisuuden tekijöitä sekä tuoda omaa bisnestään tunnetuksi. Opiskelijat hyötyvät yrityselämän kontakteista ja työnhakuvin-keistä.

Jos yrityksessäsi työskentelee Metropoliasta valmistunut tradenomi, olet itse sellainen tai haette yrityksellenne korkeakouluharjoittelijaa, ota meihin yhteyttä! Kenties löydätte seuraavan harjoittelijanne Trombin After Workeilta.

Haalarisponsorit

Opiskelijat haalareineen ovat osa pääkaupunkiseudun katukuvaa. Metropoliassa aloittaa vuosittain yli 300 uutta tradenomiopiskelijaa, joista valtaosa ostaa Trombin kautta turkoosit opiskelijahaalarit. Nämä yksittäiset haalarit näkyvät opiskelijatapahtumissa ympäri vuoden ainakin kolmen vuoden ajan, joten haalarit ovat otollinen mainospaikka yrityksille ja yhteisöille.

 

Mikäli kiinnostuit mainospaikasta haalareissamme, ota yhteyttä. Lähetämme tarjouksen pikimmiten.

Ekskursiot

Tarjoa tulevaisuuden osaajille mahdollisuus tulla tutustumaan yritykseesi.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää: yritysyhteistyo@trombiry.fi

Ota yhteyttä

Tradenomiopiskelijat Metropolian Bisnes

Intellektuaalit Trombi ry

 

Metropolia Myyrmäen kampus

Työhuone A128

Leiritie 1,

01600 Vantaa

hallitus@trombiry.fi

Y-tunnus: 2565575-9

  • fb
  • ig
  • linkedin

©Trombi ry 2020