TIEDOTTEET

TIEDOTE 12.5.2020

Disney-sitsien ajankohta muuttuu

Maaliskuussa tiedotimme, että kevään Disney-sitsit siirrettiin syksylle (11.9.2020). Kuitenkin odottamattomien muutosten johdosta olemme päättäneet järjestää sitsit viikkoa myöhemmin perjantaina 18.9.2020. Uusi ja lopullinen sitsien päivämäärä on siis 18.9.2020. Paikka ja aika pysyvät samana.

Mikäli uusi päivä ei sovi ja haluat palauttaa lippusi tai sinulla on muuta kysyttävää aiheesta, ole yhteydessä 31.5.2020 mennessä sähköpostitse hallitus@trombiry.fi, jotta voimme palauttaa rahasi sinulle takaisin. Pyydämme kärsivällisyyttä palautuksissa, sillä Kide.App on ymmärrettävästi ruuhkautunut.

Kiitos ymmärryksestä muutosten suhteen. 

Sääntömääräinen kevätkokous

Trombi ry:n olisi määrä pitää sääntömääräinen kevätkokous 2020 keväällä, mutta eduskunta on hyväksynyt poikkeuslain, jonka mukaan yhdistyksien kokouksia voidaan myöhästyttää 30.9.2020 asti. 

Trombi ry:n sääntömääräinen kevätkokous siirretään syksylle 2020. Paikka ja ajankohta ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa, mutta kuitenkin viimeistään 14 vuorokautta ennen kokousta. 

 

 

TIEDOTE 31.3.2020

 

Metropolia on ilmoittanut pitävänsä kampukset suljettuina ainakin 13.5.2020 asti hallituksen 30.3.2020 antamien ohjeiden mukaisesti.

TIEDOTE 18.3.2020

 

Koronavirusepidemian aiheuttamat vaikutukset Tradenomiopiskelijat Metropolian Bisnes Intellektuaalit Trombi ry:n toimintaan

 

Suomessa vallitsee COVID-19 -tartuntatautiepidemia, jonka johdosta Suomen valtioneuvosto on tehnyt tarvittavia rajoittavia toimenpiteitä epidemian hillitsemiseksi sekä tartuntojen huipun siirtämiseksi ja madaltamiseksi. Maanantaina 16.3.2020 Suomen hallitus kielsi yli kymmenen henkilön julkiset kokoontumiset ja pyysi kansalaisia välttämään tarpeetonta yleisillä alueilla oleskelua. Nämä linjaukset ovat voimassa ainakin 13.4.2020 asti.

 

Metropolia siirtyy mahdollisuuksien mukaan etäopetukseen keskiviikosta 18.3.2020 alkaen. Tämä muutos on alustavasti voimassa 2020 kevätlukukauden loppuun. Etäopetukseen liittyvissä asioissa ohjeistukset löytyvät ensisijaisesti Omasta ja epäselvyyksissä voit olla yhteydessä opettajaasi, tutkintovastaavaan tai METKAan. Lisäksi Metropolia sulkee kampuksensa 18.3.–13.4.2020. 

 

Trombi ry tulee seuraamaan ja huomioimaan toiminnassaan tarkasti Suomen valtioneuvoston ja Metropolian linjauksia sekä toimimaan niiden mukaisesti. Edellä mainittujen lisäksi tulemme toimimaan tarkasti myös kattojärjestömme Tradenomiopiskelijoiden linjausten mukaisesti. Koska Metropolia sulkee ovensa 13.4.2020 asti, on tilanteella suuria vaikutuksia toimintaamme.

 

Trombin hallitus piti maanantaina 16.3.2020 kriisikokouksen, jossa päätimme kevään osalta rajoittaa toimintaamme merkittävästi. Päätöksen perusteissa korostuu vastuullisuus ja huoli jäsenistöstämme ja heidän läheisistään. 


 

Kevään 2020 tapahtumat

 

Trombi ry noudattaa edellä mainittuja linjauksia, millä on vaikutuksia kevään tapahtumiin. Haluamme toimia vastuullisesti niin, että tapahtumiimme osallistuminen on turvallista ja että kaikki - myös riskiryhmiin kuuluvat - voivat osallistua tapahtumiimme tasapuolisesti omaa terveyttään riskeeraamatta. 

 

Tämän vuoksi kevään loput liikuntavuorot, 25.3. perinteinen Kevätgrilli ja 6.4. Excursio yhteistyökumppanimme Eilakaislan pääkonttorille ovat peruttu. Näiden lisäksi 27.3. Disney-sitsit siirretään syksylle. Uusi tapahtumapäivämäärä on 11.9.2020 ja tapahtumapaikka pysyy samana. Mikäli uusi päivä ei sovi ja haluat palauttaa lippusi, ole yhteydessä 31.5.2020 mennessä sähköpostitse ​hallitus@trombiry.fi​, jotta voimme palauttaa rahasi sinulle takaisin. Pyydämme kärsivällisyyttä palautuksissa, sillä Kide.App on ymmärrettävästi tällä hetkellä todella ruuhkaantunut.

 

Suomen hallitus on suositellut yli 500 henkilön tapahtumien perumisen toukokuun loppuun saakka. Trombi on perinteisesti osallistunut METKAn Wiikon Wappuun olemalla mukana Kalliolympicseissa ja näiden jatkoilla sekä ständeilemällä vappuaattona ja vappupäivänä. Tänä vuonna Trombin hallitus päätti kuitenkin jättää osallistumatta vappuun, sillä perinteisiä tapahtumia ei voi hallitusten linjausten takia järjestää. 

 

Trombin vuosijuhlat oli tarkoitus järjestää lauantaina 23.5.2020. Tapahtumaan on kuitenkin vielä niin pitkä aika, että tilanne voi muuttua suuntaan jos toiseenkin. Emme siis vielä peru tai siirrä vuosijuhlia, mutta seuraamme tilannetta jatkuvasti ja ilmoitamme heti, jos teemme päätöksiä asian suhteen. 


 

Muu toiminta kevään aikana

 

Trombi ry:n on järjestettävä sääntömääräinen kevätkokous toukokuun loppuun mennessä. Pyrimme siihen, että saisimme kokouksen järjestettyä normaalin aikataulun mukaan. Seuraamme muuttuvaa tilannetta kuitenkin jatkuvasti ja ilmoitamme, mikäli kokouksen järjestelyjä tullaan muuttamaan. Kevätkokouksesta ja sen ajankohdasta tulee lisätietoja myöhemmin.

 

Metropolian ovet ovat kiinni 18.3.-13.4.2020, joten tänä aikana ei ole pääsyä myöskään toimistollemme. Epidemiatilanteen aikana pyrimme välttämään toimiston käyttöä muissa kuin aivan välttämättömissä tilanteissa. Mikäli sinulla on välttämätön tarve käydä toimistollamme, ole yhteydessä sähköpostitse hallitus@trombiry.fi

 

Vaikka toimintamme rajoittuukin monilta osin tilanteen johdosta, pyrimme silti edistämään jäsenistömme etuja niin hyvin kuin kykenemme. Emme pysty olemaan fyysisesti läsnä esimerkiksi tapahtumien ja ständeilyn muodossa, joten pyrimme panostamaan erityisesti viestintään esimerkiksi erilaisilla piristyspostauksilla ja tehokkaalla tiedotuksella. Hallituksemme toimii aktiivisena tilanteesta huolimatta ja ajaa jäsenistön etuja, joten mikäli sinulle aiheutuu esimerkiksi edunvalvonnallisia haasteita etäopetukseen siirtymisestä, voit olla meihin yhteydessä ja pyrimme ratkaisemaan tilanteen parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Mikäli sinulle nousee mitään kysymyksiä aiheeseen tai toimintaamme liittyen, voit olla hallitukseen yhteydessä joko sähköpostitse hallitus@trombiry.fi tai sosiaalisen median kautta. Pyrimme vastaamaan parhaan tietomme mukaan tai ohjaamaan eteenpäin. Kuten presidenttimmekin sanoi, selviämme tästä pysymällä henkisesti yhdessä, vaikka joudummekin fyysisesti ottamaan etäisyyttä.

 

Kiitämme koko hallituksen voimin jokaista tapahtumistamme ja toiminnastamme kiinnostunutta sekä toivomme teille kaikille voimia ja jaksamista tähän poikkeustilaan.

 

Ystävällisin terveisin,

Trombi ry:n hallitus

Tradenomiopiskelijat Metropolian Bisnes

Intellektuaalit Trombi ry

 

Metropolia Myyrmäen kampus

Työhuone A128

Leiritie 1,

01600 Vantaa

hallitus@trombiry.fi

Y-tunnus: 2565575-9

  • fb
  • ig
  • linkedin

©Trombi ry 2020