Tapahtumat

Trombi järjestää perinteisiä tapahtumia ympäri vuoden sekä

joka vuosi aina jotain uusia  ja uniikkeja tapahtumia.

Seuraa Trombin somea niin et varmasti missaa yhtiäkään.

  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon

  Trombin vuosijuhlat

Trombin vuosijuhlia vietetään kuluneen taipaleen kunniaksi. Yhdistys on perustettu vuonna 1999, joten historiaan on jo ehtinyt jäädä jokunen toimintavuosi. Vuosijuhlien ohjelmaan kuuluu puheita, ruokailua ja rentoa yhdessäoloa juhlavissa merkeissä. Juhliin tervetulleita ovat kaikki Trombin jäsenet ja toiminnassa mukana olleet henkilöt sekä yhteistyökumppanit

   Liikennevalobileet

Tammikuussa järjestettävissä liikennevalobileissä startataan kevätlukukausi kunnolla. Näissä bileissä voi helposti tsekata opiskelijapiireistä löytyvät sinkut ja löytää uudelle vuodelle uuden heilan. Jännittävä ohjelma ja hyvä meininki takaavat bileiden viihtyvyyden.

   Teemasitsit

Sitsit ovat vuosisatoja vanha akateeminen pöytäjuhlaperinne, joka on eksynyt meille tänne Suomeen Saksasta Viron ja Ruotsin kautta. Alun perin sitsit ovat kuuluneet vain yliopisto-opiskelijoiden juhlaperinteisiin, mutta ne ovat kuitenkin pikku hiljaa sulautuneet myös amk-opiskelijoiden keskuuteen. 

Trombin sitseiltä eivät meno ja meininki puutu. Sitsien teemat vaihtelevat mahtavan nopeista vauhtisitseistä aina hitaisiin ja tunnelmallisiin kesähääsitseihin. 

   M-juna Appro

Trombin suurin tapahtuma, M-juna Appro, on huikea, lähiöromantiikkaa tihkuva

appro vanhan M-junan reitillä kehäradalla, Vantaankosken ja Helsingin välillä.  Eeppisen lähiöseikkailun matkalla on mahdollisuus päästä tutustumaan Vantaan ja Helsingin lähiöiden meininkiin sekä paikalliseen iltaelämään.

Opiskelijoiden suokki

Yksi Trombin suosituimmista tapahtumista on visiittimme piknik-hengessä Suomenlinnan Kustaanmiekkaan.

Suokin osallistujakaartiin on perinteisesti kuulunut opiskelijoita myös eri kouluista ja koulutusaloilta. Iltapäivän ja alkuillan ohjelmaan kuuluu rentoa hengailua, pelailua ja muihin tutustumista kauniissa ympäristössä. Sateen sattuessa Kustaanmiekan lukuisat luolat toimivat viiden tähden bilepaikkoina.

   YSTHIS-Bileet

Trombi ja UIO järjestävät YSTHIS-bileet ystävänpäivän kunniaksi. Illan aikana lavalle nousee huikea esiintyjä, joka ilmoitetaan lähempänä tapahtumapäivää! Mahtava meno on siis taattu ja tanssilattia täyttyy romanttisesta tunnelmasta.

   After Work

After Workit ovat suunnattu laskennan ja rahoituksen, markkinoinnin sekä esimiestyön ja työyhteisön kehittämisen opiskelijoille, mutta toivotamme tervetulleeksi kaikki tulevat tradenomit. After Workeilla pääset kuulemaan puheita ja tarinoita liiketalouden alumneilta sekä verkostoitumaan kuplajuoman ja pienen purtavan äärellä.

   Back on Track

Back on Track -bileissä uudet ja vanhat opiskelijat sukeltavat suoraan opiskelijakulttuurin ytimeen. Tapahtuma on yksi syksyn ensimmäisistä, ja tästäkään tapahtumasta ei jännittävää ohjelmaa tai hyvää meininkiä puutu. 

  Kevät- ja räntägrilli

Keväisin ja syksyisin järjestetään grillit Myyrmäen kampuksen pihalla. Tämä tapahtuma laittaa aluilleen kesän sekä joulun odottelut ja parhaimmillaan grillailukin tapahtuu lämpimässä auringonpaisteessa. 

Tradenomiopiskelijat Metropolian Bisnes

Intellektuaalit Trombi ry

 

Metropolia Myyrmäen kampus

Työhuone A128

Leiritie 1,

01600 Vantaa

hallitus@trombiry.fi

Y-tunnus: 2565575-9

  • fb
  • ig
  • linkedin

©Trombi ry 2020