Hallitukseen?

Haku Trombin hallitukseen vuodelle 2018 on auki!

 

 

Trombille valitaan uusi hallitus vuodelle 2018 syyskokouksessa 27.11.2017. Oletko sinä yksi heistä?

 

Voit olla markkinointivisiönääri, koulutuspoliittinen konkari, innokas tapahtumatirehtööri tai ihan vain superkiinnostunut ja innostunut Trombista. Opiskelijayhdistyksemme tarvitsee erilaisia huipputyyppejä pitämään huolta Metropolian tradenomiopiskelijoiden työ- ja yöelämätarpeista vuonna 2018!

 

Trombi ry on vahvasti mukana opiskelijoiden arjessa niin koulussa kuin vapaallakin. Pääset mukaan valvomaan Metropolian tradenomiopiskelijoiden etua sekä järjestämään tapahtumia yhteistyössä opiskelijakunta METKAn, muiden opiskelijayhdistysten ja Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n kanssa. Trombin hallitus on huikea mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja verkostoitua poikkitieteellisesti niin Metropoliassa kuin valtakunnallisesti. Hallituksessa toimimisesta voi saada myös opintopisteitä vapaavalintaisiin opintoihin. 

 

Hallitukseen pyrkivän henkilön tulee saapua paikalle Trombin syyskokoukseen 27.11. kello 17:00. Syyskokous järjestetään Metropolian Leiritien kampuksella.

 

Hallituksen valitsevat Trombin syyskokouksessa läsnä olevat jäsenet suljetulla lippuvaalilla. Äänestyskelpoisia ovat kaikki Trombin jäsenet (jäsenyys todistetaan fyysisellä tai mobiilijäsenkortilla). Huomaathan, että asettuaksesi ehdolle sinun tulee olla Trombin jäsen! 

Lisätietoja hallituksessa toimimisesta voit kysellä nykyiseltä hallitukselta osoitteesta hallitus(at)trombiry.fi 

 

Tradenomiopiskelijat Metropolian Bisnes

Intellektuaalit Trombi ry

 

Metropolia Myyrmäen kampus

Työhuone A128

Leiritie 1,

01600 Vantaa

hallitus@trombiry.fi

Y-tunnus: 2565575-9

  • fb
  • ig
  • linkedin

©Trombi ry 2020