Yritysyhteistyö

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Afterwork

Järjestämme muutaman kerran vuodessa Metropolia AMK:ssa opiskeleville tradenomiopiskelijoille After Work-verkostoitumistilaisuuden. Tilaisuuksissa työelämään ehtineet Metropoliasta valmistuneet tradenomit kertovat uratarinoitaan ja työelämävinkkejä.

 

After Workit ovat loistava tilaisuus yrityksille ja organisaatioille tavata tulevaisuuden tekijöitä ja tuoda omaa bisnestään tunnetuksi. Opiskelijat hyötyvät yrityselämän kontakteista ja työnhakuvinkeistä.

Jos yrityksessäsi työskentelee Metropoliasta valmistunut tradenomi tai olet itse sellainen, tai haette yrityksellenne korkeakouluharjoittelijaa, ota meihin yhteyttä! Kenties löydätte seuraavan harjoittelijanne Trombin After Workeilta.

 

hallitus(at)trombiry.fi

Haalarisponsorit

Opiskelijat haalareineen ovat osa pääkaupunkiseudun katukuvaa. Metropoliassa aloittaa vuosittain yli 300 uutta tradenomiopiskelijaa, joista valtaosa ostaa Trombin kautta turkoosit opiskelijahaalarit. Nämä yksittäiset haalarit näkyvät opiskelijatapahtumissa ympäri vuoden ainakin kolmen vuoden ajan, joten haalarit ovat otollinen mainospaikka yrityksille ja yhteisöille.

 

Mikäli kiinnostuit mainospaikasta haalareissamme, ota yhteyttä. Lähetämme tarjouksen pikimmiten.

 

hallitus(at)trombiry.fi

Yritysvierailut

Tarjoa tulevaisuuden osaajille mahdollisuus tulla tutustumaan yritykseesi.
 
hallitus(at)trombiry.fi

Tradenomiopiskelijat Metropolian Bisnes

Intellektuaalit Trombi ry

 

Metropolia Myyrmäen kampus

Työhuone A128

Leiritie 1,

01600 Vantaa

hallitus@trombiry.fi

Y-tunnus: 2565575-9

  • fb
  • ig
  • linkedin

©Trombi ry 2020